Du kan tegne er tilgjengelig både for privatpersoner og skoler. Kurspakkene inkluderer tilgang til alle fremtidige bonusvideoer og oppdateringer! 
Når du har kjøpt kurset, mottar du en e-post med lenke til filene du har kjøpt. Ved å fylle inn e-post og ønsket passord, oppretter du en konto som lar deg strømme eller laste ned filene. Du har også tilgang til filene via en egen app for mobil og nettbrett. Du kan også få filene tilsendt på USB-pinne om ønskelig.
Skoler
• Seks videoer (med undertekster)
• Håndbok
• Kopioriginaler
• 
Gratis tilgang til alle fremtidige bonusvideoer og oppdateringer
• Lisens til bruk på én skole*
5998 NOK
*Alle  klassetrinn på skolen kan benytte kursopplegget. Lisensen har ingen tidsbegrensning, men er er begrenset til bruk på skolens datamaskiner/nettbrett/mobiltelefoner av elever eller ansatte på skolen. Du kan ikke dele kopier med eller gi tilgang til filene til personer utenfor skolen.
Privatpersoner
• Seks videoer (med undertekster)
• Håndbok
• Kopioriginaler
• Gratis tilgang til alle fremtidige bonusvideoer og oppdateringer
• Lisens til bruk i egen husstand*
1498 NOK
*Kursopplegget kan benyttes av alle i kjøperens husstand. Lisensen har ingen tidsbegrensning, men er begrenset til bruk på husstandens datamaskiner/nettbrett/mobiltelefoner av personer som hører til husstanden. Du kan ikke dele kopier med eller gi tilgang til filene til personer utenfor husstanden.
Bruk skjemaet under for å bestille. Har du i tillegg lyst til å få kursopplegget tilsendt på en minnepinne? Skriv i så fall det i meldingsfeltet nederst.
Under skjemaet finner du en grundig gjennomgang av hvordan du får tilgang til filene dine.
• Invitasjonen sendes til e-post-adressen du oppgir, så pass på at du skriver inn riktig adresse.
Faktura sendes som e-post. 
• NB: Her finner du salgsbetingelsene. Les dem før du fyller ut skjemaet under.  
Send
Tusen takk!
Under følger en bildebasert gjennomgang av hvordan du går frem for å få tilgang til filene dine. Filene ligger på nettsky-løsningen Sync.com, og kan både strømmes og lastes ned.
1

Etter å ha fylt ut skjemaet over, mottar du en e-post med en lenke til filene dine. Trykk på "Create Account".

2

Fyll inn e-post-adressen din og ønsket passord. NB: Bruk helst samme e-post-adresse du bestilte kurset med. Hvis du vil benytte en annen e-post-adresse, må du be meg sende en ny invitasjon til adressen du ønsker å benytte.

3

Etterpå får du tilgang til filene. Det første du ser, er mappa "Du kan tegne".

4

Klikker du deg inn på "Du kan tegne", ser du mappene "Dokumenter" og "Videoer". Det anbefales å lese "Les meg først.pdf" før du åpner andre filer.

5

Her har vi åpnet mappa "Videoer". Filene er nummerert, og bør ses i angitt rekkefølge. I mappa "Undertekster" finner du norske undertekster, samt en kort forklaring på hvordan du bruker dem.

6

Klikk på ønsket videofil. Du får da valget mellom å åpne/se videoen, eller å laste den ned lokalt.

7

Her valgte vi å åpne videoen. Den vil da avspilles i nettleseren din.

Back to Top